Prijavi se

Dragi obiskovalke in obiskovalci, pozdravljeni in dobrodošli na spletnih straneh Supernove Koper!

Moja slika

Boštjan Hrabar, center manager

V leto 2017 smo zakorakali polni novih idej in načrtov. Poleg posebnih ponudb in ugodnosti ter številnih zabavnih dogodkov za vas tudi letos pripravljamo zanimive projekte.

O vseh projektih in novostih vas bomo redno obveščali na naših spletnih straneh,  Facebook strani in v e-novicah. Še niste med prejemniki? Prijavite se nanje in nikoli več ne zamudite obvestil o naših ugodnih ponudbah in prijetnih dogodkih! Tako boste imeli odličen pregled nad dogajanjem in zanimivostmi v Supernovi Koper.

Vabljeni v našo družbo, kjer se bomo s sodelavci potrudili, da bo nakupovanje pri nas prijetno, zabavno in ugodno, vi pa nadvse zadovoljni s svojim nakupom.

Naj vam leto teče po vaših načrtih ter željah, mi pa se vidimo v Supernovi Koper!

 

Osnovne informacije

supernova_infografika

Ponudba

Neskončno morje ponudbe

V Supernovi Koper se vedno nekaj dogaja. Če ste prišli po nakupih, boste pri nas gotovo dobili vse na vašem seznamu – in če med nakupovanjem srečate znance ali pa si preprosto zaželite dobre kavice ali česa sladkega, vas v naših gostinskih lokalih z veseljem prijazno postrežejo. Medtem se lahko vaši najmlajši zabavajo v igralnem kotičku, potem pa se skupaj odpravite še na kosilo. Poleg prenovljene garderobe si lahko pri nas zagotovite tudi novo pričesko ali urejene nohte – za vas bomo poskrbeli od glave do pet!

Neskončno morje izbire

Vsi v centru Supernova Koper se trudimo, da vam približamo živahen utrip naše ponudbe in da dobite vse, kar iščete – od živil v Intersparu do elektronike v Big Bangu, od oblačil v New Yorkerju ali S. Oliverju do športnih pripomočkov v Sports Directu, od čevljev v La Scarpi ali Princess do očal v optiki Clarus, od orodja v Obiju do kozmetike v Müllerju – in še mnogo mnogo drugega. Obenem si želimo, da bi se pri nas počutili karseda prijetno, za kar poskrbijo številni gostinski lokali – v Restavraciji Spar si lahko privoščite kosilo, potem pa se posladkate v Sladoladu ali v novo odprtem Smoothie baru Frulala. Za piko na i pa si polepšate dan s šopkom iz cvetličarne Pasion!

Neskončno morje ugodnosti

Najboljši nakupi so ugodni nakupi! Tega se zavedajo tudi naši ponudniki, zato vam dnevno pripravljajo ugodne akcije, popuste in posebne ponudbe, ki jih lahko spremljate na naši strani na Facebooku. Kaj je lepšega kot naleteti na poseben popust ravno za tiste čevlje ali fotoaparat, ki ste ga že dolgo časa gledali? Obljubimo, da vas bomo skupaj s ponudniki še naprej razveseljevali s takimi akcijami.

Naj vas še enkrat spomnimo na – darilne bone Supernove Koper, s katerimi lahko nakupujete v vseh trgovinah našega centra in ki so lahko lepo, priročno darilo za vaše najdražje. Vsi radi dobimo možnost, da si kupimo kaj lepega zase in Supernovini darilni boni so kot nalašč za take priložnosti. Oglasite se na info točki Supernove Koper in si jih priskrbite!